Content-Security-Policy: frame-src https://app.eu.veertly.com
top of page
  • Forfatters billedeNicole Due Frenzel

3 gode råd til dig, der vil have en tysk hjemmeside

Opdateret: 7. apr. 2022

En hjemmeside er dit digitale visitkort og hvis du henvender dig til tyske kunder, skal den selvfølgelig være på tysk. Men selvom du har lækker grafik, nytter det ikke så meget, hvis dine potentielle kunder ikke ved at den eksisterer. Du skal derfor tænke i søgemaskineoptimering, det rigtige indhold og ikke mindst sprog.


For at fremstå som en seriøs samarbejdspartner er det afgørende at du har styr på de tyske fagudtryk, grammatikken samt meningsfyldt indhold for tyske forbrugere. Det er også vigtigt at du tænker i nogle seriøse billeder da der især i forretningsverdenen stadig er kulturforskelle mellem Danmark og Tyskland og når du vælger domæne - så tænk tysk. Læg dit fokus på dit produkt eller din ydelse. Derudover skaber det trafik på din hjemmeside, hvis du placerer ikoner til deling på de sociale medier strategiske steder på siden.


OBS! Databeskyttelse

Tyskerne har striksere lovpligtige krav til hjemmesider end vi har i Danmark. Hjemmesiden skal indeholde et såkaldt ”Impressum” og ”Datenschutzhinweis”. Et Impressum er de basale data på hjemmesidens ejer og det er vigtigt at oplysningerne fremgår tydeligt på hjemmesiden.


Datenschutzhinweis omhandler databeskyttelse og betyder i grove træk at hvis der indsamles data med Google Analytics fra din hjemmeside kræver reglerne om databeskyttelse, at:

1) data bliver ip-anonymiseret og

2) at der skal indgås en kontrakt med Google


Comentarios


bottom of page