Content-Security-Policy: frame-src https://app.eu.veertly.com
top of page

Eksportrågivning

"Jeg bruger min baggrund som eksportrådgiver til at hjælpe din virksomhed ind på det tyske marked."

Jeg hjælper virksomheder, der vil etablere sig på- eller eksportere til det tyske marked. Jeg tilbyder eksportfremme for danske virksomheder herunder strategisk planlægning så som udarbejdelse af ansøgninger til Erhvervshusene og praktisk assistance i forhold til eksport til Tyskland og etablering på det tyske marked. 

 

Jeg har en baggrund som eksportrådgiver fra den danske ambassade i Berlin og jeg trækker på mit store markedskendskab i Tyskland og mit indgående kendskab til det tyske politiske- og administrative system. 

Jeg indgår desuden i netværket Danskeksport.de, som er et netværk af professionelle danske eksportrådgivere med stor ekspertise indenfor det tyske marked. 

Nicole Due Frenzel

Skal din virksomhed i kontakt med tyske myndigheder for fx at få godkendt et produkt til det tyske marked eller anden form for kontakt og korrespondance med tyske myndigheder står jeg klar til at hjælpe din virksomhed igennem en til tider ret bureaukratisk og ikke særlig digital offentlig sektor i Tyskland.

Jeg kan desuden selv bistå jer eller hjælpe med at finde seriøse rådgivere på tysk side, hvis jeres interesser i Tyskland skal varetages. 

Jeg gennemfører kompetenceudviklings-workshops for nøglemedarbejdere inden for kultur- og sprogforståelse ifm. deres indsats på det tyske marked. For at virksomheden undgår mulige faldgruber og misforståelser og dermed sikrer en succesfuld opstart i markedet.

​Det omfatter præsentation af kulturforskelle og sproglige finurligheder mellem Danmark og Tyskland.

Cases og mulige faldgruber, does and don’ts, religion, traditioner og kultur. Derudover tendenser/trends for det respektive område samt forretningsforståelse og digital status/modenhed.

Design uden navn (24).png
Messe

Tyskland er nummer 1 på verdensplan når det gælder at gennemføre internationale messer. Der afholdes mellem 160-180 internationale messer årligt med ca. 180.000 udstillere og ca. 10 mio. besøgende. 

Jeg kan hjælpe din virksomhed med at finde netop den messe, der har det største potentiale for jer, sørge for det praktiske vedrørende deltagelse samt assistere jer på stedet, hvis der er behov for det.  

Oversættelse

Jeg oversætter materiale fra dansk til tysk og fra tysk til dansk. Både på skrift og mundtligt. 

Jeg kan desuden hjælpe med at forfatte alle former for tekster på tysk herunder pressetekster.

Kontakt

Kontakt mig gerne for et uforpligtende tilbud eller en snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig med din forretningsudvikling. 

  • LinkedIn
bottom of page