Content-Security-Policy: frame-src https://app.eu.veertly.com
top of page
Digital markedsføring

Digital Markedsføring

"Når dine kunder søger efter et produkt søger de online."

 

Jeg hjælper virksomheder, som vil arbejde på/med Femern-projektet, med deres digitale markedsføring. En af de helt store fordele ved digital markedsføring er at man kan målrette sin promovering meget præcist til sin målgruppe, og samtidig måle effekten af kampagnen.

Jeg har arbejdet med Femern bælt-området siden 2008 og bruger min store viden og mit netværk både på dansk og tysk side til at hjælpe virksomheder med at brande sig på Femern bælt-området. 

Writing

Jeg skriver tekster, der konverterer. Jeg målretter min research og skriver indhold, så det overbeviser din potentielle kunde til at foretage en bestemt handling. Så kort sagt skriver jeg tekster, der skaber et ønsket resultat.

MOBILTELEFON

Jeg hjælper med at få din virksomhed til at ligge højt i søgemaskinerne og derved skabe trafik på hjemmesiden, troværdighed og salg.

Digital

Jeg skaber resultater med e-mails ved at anvende best-practice strategier. Jeg bygger et nyhedsbrev op, og skaffer nye læsere. Jeg skriver, så jeres målgruppe åbner og læser de mails I sender - og ikke mindst køber fra jer.

Webshop

En webshop gør det nemt og enkelt for dine kunder at købe dine produkter online. Jeg mestrer den strategiske tilgang til valg af markedsføringskanaler og tekniske muligheder uanset om det er via en webshop, som konsulent eller noget helt tredje.

Sociale Medier

Jeg hjælper med den strategiske del af planlægningen, og den praksisnære del med hands-on udarbejdelse af content.

Jeg skaber et helheds overblik for den samlede digitale strategi, hvordan de enkelte indsatser supplerer hinanden, og hvilke prioriteringer, der bør foretages i arbejdet med digital markedsføring.

Konverteringsoptimering

En hjemmeside fungerer som din forretnings online visitkort, det er derfor vigtigt at have en indbydende og brugervenlig hjemmeside som giver dine potentielle kunder lyst til at henvende sig til dig. Jeg analyserer om en hjemmeside er brugervenlig og, hvordan den i givet fald kan optimeres.

Jeg hjælper med at få flest mulige konverteringer (salg, tilmeldinger, downloads mv.) ud af den trafik I har på hjemmesiden. 

 

Kontakt

Kontakt mig gerne for et uforpligtende tilbud eller en snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig med din forretningsudvikling. 

  • LinkedIn
bottom of page